Transformăm viziunea dumneavoastra în rezultate creative

Afacerea dumneavoastra arată clienților si potențialilor clienți cum îi tratați, doar uitându-se la prima pagină a site-ului. În primul rând, trebuie să va cunoașteti publicul și să oferiti un design web adecvat pentru ei. Aceasta depinde de serviciile pe care le oferiți sau de produsele pe care le vindeți, de vârsta clienților dvs. și poate de statutul lor social al publicului tinta. De exemplu, dacă designul web este prea complicat, iar clienții dvs. au peste 45 de ani, este mai puțin probabil să îl folosească. De asemenea, modul în care sunt aranjate elementele de pe site-ul web spune multe despre afacerea dvs. 

 

Solutii digitale
Pentru mediul online

Mai jos aveti o lista de pachete ideale pentru a incepe o noua afacere in mediul online. Serviciile sunt oferite si gestionate de echipa noastra de specialisti. Mutam afacerile online cu placere inca din 2007

0 Site-uri fericite +

Aducem afacerile in online din 2007

Servicii de web design cu gazduire inclusa

ALEGE PACHETUL DE WEB DESIGN

pricing image
Model Design
Gazduire Inclusa
Numar Pagini
Formular Contact
Panou de control
Integrare Google Analytics
Modul Chat Online
Configurare adrese Mail
Semnatura Mail Personalizata
Functionalitate Newsletter
Integrare Retele Sociale
Optimizare Seo
Logo
Catalog Produse
Galerie Video
Listarea firmei in Google Maps
Suport pentru mai multe limbi
Predare Proiect
Mentenanta si suport tehnic inclus

Viziunea noastra

Web Designul vă poate separa de concurenți. Dacă site-ul dumneavoastra web are un aspect foarte bun și atrăgător, numărul de clienți va crește. Diferențele dintre marile companii care vând aceleași produse sunt prețurile, apoi site-ul. Cu siguranță că ați auzit expresia: „Nu pot cumpăra de pe site-ul respectiv, deoarece mi se pare complicat”, înainte. Această afirmație se referă la designul web și la aspectul elementelor de pe pagina principală. Pe de altă parte, există clienți care nu doresc ca site-ul să își schimbe aspectul. Coerența este foarte importantă pentru fiecare client și potențial client, deoarece le menține concentrate pe site-ul dvs. web.

Intelegem nevoile cilentului

Planificam si dezvoltam

Dezvoltam si integram

testam si lansam

intrebari generale

Despre web design

            Dacă decideți să construiți un site web, trebuie să aveți un logo relevant afacerii dvs. Care se incadreaza perfect culorilor alese pentru site. Ne asigurăm că suntem întotdeauna aici pentru tine și pentru site-ul tău. Planul nostru include web design, logo design, servicii de mentenanta și găzduire de un an.

In concluzie:

Fiecare afacere de succes are în spate un site web de succes. Cu un site bun, afacerea dvs. simplă poate transforma un brand total! Găzduirea web și designul web sunt anexate una de cealaltă, deoarece nu pot funcționa singure. Dacă aveți un site web, trebuie să aveți o găzduire web și un design web bun – ambele ajută afacerea dvs. să aibă profit sau să genereze noi clienți. 

Totul se întâmplă online în zilele noastre. Oricât de concentrat ești pe offline, va fi întotdeauna nevoie să te concentrezi la internet, sa te adaptezi timpurilor noi si sa incepi sa vinzi pe internet. O afacere de succes este trebuie sa fie prezenta pe toate canalele de informare sa detina profiluri social si un site foarte bine pus la punct. Chiar dacă nu sunteți foarte familiar cu modul de funcționare online, există o mulțime de oameni care vă pot ajuta. De exemplu, atunci când decideți să construiți un site web, veți avea nevoie de găzduire web și design web. Pentru toți cei care doresc acest lucru, vă putem ajuta să construiți un brand, nu doar o simplă afacere online noi dorim sa va oferim un prudus care iese in evidenta comparativ cu firmele concurente. Mai mult, veți avea un plan inclus pentru continut pe o perioadă de un an. 

În primul rând, trebuie să știți că site-ul dvs. Web nu poate funcționa fără web hosting dar nici serviciul de gazduire este relevant fara a avea un site propriu zis. Acestea sunt la fel de importante pentru afacerea dvs., indiferent de domeniul în care lucrați. În plus, un site web bun va conta întotdeauna pentru prima impresie. În al doilea rând puteti descoperii clienti noi pe aceste canale neexploatate de dumneavoastra pana in prezent. Când aveți nevoie să găsiți ceva, primul lucru pe care îl faceți este să căutați pe Google, la fel și oamenii care vor să vă contacteze.

Gazduirea web este probabil cel mai important lucru despre site-ul dvs. web. Cu o găzduire bună, site-ul dvs. funcționează rapid, nu există latente si el va aparea mai relevant pentru motorul de cautare, iar clienții dvs. vor fi mulțumiți de experienta primita. Gazduirea web ajută site-ul să se încarce mai repede, astfel încât utilizatorul să nu fie nevoit să aștepte să se încarce o pagină sau să trimita o comandă.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod brunch

Nu în ultimul rând, un website optimizat este mai rapid. Toată lumea știe că SEO este foarte  important pentru pozitionarea in motoarele de cautare fara un web design profesional si o gazduire rapida aceste beneficii nu sunt posibil de obtinut. Investește în găzduire web si servicii de web design iar afacerea ta se va transforma într-un brand! Când doriți să lucrați la propria afacere, probabil că doriți să obțineți profit. Deci, ar trebui să știți că nu puteți face profit fără să folositi metode eficiente.  

Probabil știi că prima impresie contează întotdeauna, iar un site web cu aspect bun poate face clienții să rămână și să cumpere. Un site web cu o lizibilitate bună, culori potrivite și cuvinte potrivite îți pot crește profitul. În plus, designul web îmbunătățește strategia SEO. Designul web este foarte important pentru conținutul pe care îl aveți deja pe site-ul dvs. web. Acest lucru afectează modul în care funcționează SEO. De exemplu, dacă conținutul pe care îl publicați nu este afisat corespunzator si nu ofera o vizibilitate bună, utilizatorii vor începe să caute alte site-uri pentru o utilizare cat mai eficienta.