Servicii de gazduire SSD

ALEGE PACHETUL DE GAZDUIRE

pricing image
Spaţiu SSD în cloud
Trafic Lunar
Domenii gazduite
Baze de date
Back-up
Protectie DDOS
Certificat SSL Gratuit
Domeniu .ro sau .eu gratuit
Adrese email
Softaculous cu 451 de scripturi
ModSecurity
Conturi FTP
Webmail
Anti-spam
Anti-flood
Cronjobs
cPanel

99.9% Uptime Garantat

Certificat SSL gratuit

Suport Dedicat

Tot ce este necesar pentru prezenta ta online

Avantaje Gazduire web HostDesign

Gazduire web SSD

Beneficieaza de cea mai rapid pachet de servicii de gazduire SSD de pe piata

CloudLinux

CloudLinux virtualizează conturile de utilizator folosind o caracteristică numită LVE (LightWeight Virtual Environment). Fiecare LVE i se alocă o anumită cantitate de resurse (memorie, procesor etc.) care sunt separate de resursele totale ale serverului.

Hosting cPanel

Fiecare pachet de gazduire se bucura de cPanel care este cel mai utilizat şi avansat panou de control

Iti transferam site-ul gratuit

Va mutati de la alta firma ? Noi facem migrarea gratutia si va oferim gratuit 90 de zile de gazduire.

Softaculous Auto Installer

Ai acces la peste 400 de aplicatii web gratuite folosind Softaculous toate sunt la un click distanta

Back-up Zilnic

Cu noi datele tale sunt in siguranta, oferim solutii de back-up cu retentie de pana la 10 zile

info-img-1 icon-1 icon-2 icon-3 icon-4

Ce presupune gazduirea web?

Gazuidrea web este un serviciu prin care site-ul dumneavoastra este gazduit pe un server web. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dumneavoastra  sa devina accesibil pe internet. Site-ul propriu-zis este gazduit pe un server (calculator), iar pozele, fisierele, baza de date si intreg continutul se vor stoca pe serverul respectiv. Pentru ca site-ul tau sa functioneze ai nevoie de un pachet de web hosting connectat la un domeniu. Atunci cand cele doua sunt conectate site-ul tau devine accesibil pe internet.

Host Design se ocupa de gazduirea site-ului tau, impreuna cu web design-ul, iar serverele sunt in siguranta intr-un Data Center, unde sunt monitorizate in permanenta. De asemenea, pentru ca niciun website sa nu aiba de suferit, actualizam in permanenta partea de software si hardware.

La fiecare pachet ales, beneficiezi de certificate SSL gratuit!

Ce este un certificat SSL? Acesta se ocupa de integritatea site-ului prin asigurarea autenticitatii. Certificatele SSL blocheaza interceptarile asupra site-ului tau, fara ca vizitatorii sa primeasca informatii alterate sau interceptate. Practic, un certificat SSL protejeaza site-ul si le ofera vizitatorilor informatiile reale. De asemenea, la alegerea oricarui pachet poti accesa gratuit Softaculos.

Fiecare pachet include Anti-Spam si Anti-Flood

Anti-Spam presupune filtre aplicate pe website-ul tau. Cu ajutorul Anti-Spam-ului, mesajele spam sunt blocate in proportie de 99%.

Atacurile de tip Flood pot afecta resursele unui site, fara sa fie detectate si nu au ca scop intreuperea site-ului, iar din acest motiv nu se pot detecta uneori. Prin aceste atacuri, resursele sunt folosite intr-un mod abuziv, astfel pierderile materiale apar imediat. Cu ajutorul protectiei Anti-Flood, site-ul tau se afla in siguranta.

domain-bg

Pe langa Anti-Spam, Anti-Flood si certificatele SSL gratuite, la plata anuala beneficiezi de domeniu .ro sau .eu gratuit daca alegeti pachetul nelimitat. In cazul in care te muti de la un alt furnizor, noi ne ocupam de migrarea care se face in mod gratuit, precum si de 90 de zile de gazduire gratis, la plata pe an. Conturile FTP sunt nelimitate la fiecare pachet, traficul lunar este nelimitat, iar back-up-ul se face zilnic la toate pachetele.

Gazduirea email se axeaza practic pe serverele de email. Gazduirea email este compatibila cu toate dispozitivele (mobil, computer, laptop, posta electronica). Pentru o casuta de mail sigura va oferim serviciul de Anti-Spam gratuit

Disponibilitatea serviciului nostru de gazduire web este garantata 99,9%/an.

Fara un domeniu ales, site-ul nu poate functiona si nu poate intra in cautarile de pe Google sau alte motoare. In functie de publicul caruia i te adresezi, poti beneficia de domeniile .ro sau .eu gratuit la plata anuala daca alegeti pachetul Nelimitat. Domeniile se aleg in functie de publicul tinta si tara unde activezi, pentru ca toti utilizatorii sa gaseasca site-ul tau mai usor.

Migrarea conturilor de la alt furnizor se face gratuit

Daca gazduirea ta este facuta de un alt furnizor si doresti sa il schimbi, poti lasa totul in seama noastra. Ne vom ocupa de migrare gratuit, fara ca tu sa ai vreo grija!

Dupa migrare primesti 90 de zile de gazduire gratis

Mediul de stocare se bazeaza pe SSD

Serverele noastre sunt stocate in Data Centerul nav, unde se folosesc servere in cluster enterprise. Fiecarui cont de gazduire i se ofera stabilitate si performanta maxima, cu servere puternice, a caror resurse sunt garantate.

Ne poti contacta prin live chat incepand cu orele 8:00 si pana la 00:00 de Luni pana Vineri si prin ticket 24/7. Serverele si site-ul sunt monitorizate in permanenta, iar orice problema aparuta la acestea va fi remediata in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, in sectiunea de Support, poti gasi intrebari frecvente despre oricare dintre tipurile de web hosting.

Folosim o solutie proprie impotriva atacurilor informatice (Attac Mitigation Services)

Atacurile informatice se produc la nivelul oricarui tip de site, iar pentru a-ti proteja afacerea, noi folosim o solutie proprie care presupune un sistem de fisiere virtualizat, unde continutul site-ului este protejat in permanenta.

Domeniile gazduite sunt suficiente pentru orice tip de proiect

In functie de pachetul ales, domeniile gazduite incep de la 3, iar in cazul pachetului nelimitat, domeniile sunt si ele nelimitate, precum si bazele de date. In functie de pachetul ales, domeniile gazduite si bazele de date se potrivesc oricarui tip de proiect, de la cele mai mici pana la site-urile complexe si E-commerce.

Garantia de 30 de zile

Oferim garantie de 30 de zile pentru serviciile de gazduire

Gazduire web sigura

Cu noi datele tale sunt protejate si tinute in siguranta