HostDesign este parte a Ambsd group Inc. si ofera servicii de gazduire si servicii web design unei game variata de public.

Vă oferim servicii complete pentru o prezență completă pe internet.

HostDesign detine echipe  de marketing , specialisti servere si mentenanta , web design și dezvoltare si oferă soluții avansate pentru companii din întreaga lume. Oferim rezultate excepționale pentru toți clienții noștri prin angajarea unora dintre cei mai strălucitori și mai talentați indivizi din industrie.

Facem fata provocarilor cu succes deoarece știm ce funcționează rămânând la curent cu tendințele industriei. Pentru noi toate aceste lucruri au fost la inceput doar pasiune apoi s-a transformat intr-un loc de munca full time. Iar această pasiune a dus la unele dintre cele mai bune lucrări de pe Internet.

Ne străduim continuu să fim o companie grozavă. HostDesign se angajează să ofere clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate. Eforturile noastre se extind dincolo de furnizarea de produse și servicii excepționale celor care au nevoie de ele dar si un suport tehnic excelent . HostDesign  implementează strategii pentru optimizarea afacerii dumneavoastra prin inovație și consolidarea capacităților organizaționale.

 

Ai un proiect indraznet?

Contacteaza echipa noastra pentru servicii de web design si servicii de hosting complete!

99.9% Uptime Garantat

Certificat SSL gratuit

Suport Dedicat