Deveniti un afiliat de succes

Program de afiliere rapid, ușor și total gratuit!
Fii recompensat pentru promovarea serviciilor noastre cu newsletter-ul, blogul sau cu porfilulrile tale de pe retelele sociale

DE CE SA MA INSCRIU LA PROGRAMUL DE AFILIARE HOST DESIGN?

Câștigați până la 150 de € pentru un client nou

PayPal este o modalitate excelentă de a primi cu ușurință plățile de afiliere și de a urmări câștigurile. Și cel mai important pentru a vă asigura că tranzacțiile sunt criptate și sigure în orice moment.

Punem în valoare efortul dumneavoastra. Creați-vă contul de afiliere și obțineți un bonus la inscriere de 10 Euro! Incepeti cu dreptul!

Obțineți 50% din contravaloarea primei achiziții inițiale pentru serviciul de găzduire web pentru fiecare client nou adus de dumneavoastra prin linkul de afiliere. Castigati 30% din contravaloarea primei achizitii initiale pentru servicii de web design pentru fiecare client nou adus de dumneavoastra.

Poti retrage comisionul facut de la fiecare vanzare doar la numai 10 zile dupa ce clientul a achizitionat un serviciu folosidu-se de linkul tau.

La Host Design dorim să ne asigurăm că afiliații noștri au toate instrumentele necesare pentru a promova serviciile cu succes. Bannerele atrag vizual vizitatorii viitori clienti si va pot ajuta sa castigati comision rapid. O mare selecție de bannere de toate culorile și dimensiunile vă așteaptă în zona dvs. de afiliere.

Înregistrarea pentru un cont de program de afiliere Host Design durează câteva minute și este complet gratuită. Deveniti  un membru fără taxe suplimentare și condiții complicate! Asistența gratuită pentru afiliere este inclusă!

Nu exista limita pentru castiguri ca afiliat. Castigati mai multi bani aducand mai multi clienti prin linkul de afiliere. Profitați la maximum de gama largă de produse oferite de Host Design și câștigați bani pentru fiecare vânzare valabilă pe care o generați.

Conectați-vă oricând in contul dumneavoastra de afiliat pentru a verifica vânzările, si traficul, soldul curent al contului și pentru a vedea cum funcționează bannerele dvs.

Ai nevoie de o mână de ajutor? Echipa noastră dedicată de pentru afiliere va fi fericită să vă ajute cu orice aveți nevoie, O echipă prietenoasă de experți in afiliere Host Design sunt aici pentru a oferi asistență și sfaturi gratuite.

Ai nevoie de servicii găzduire în loc de bani? Alăturați-vă programului de afiliere Host Design și beneficiați de găzduire gratuită! Obțineți o lună de găzduire gratuită de fiecare dată când vă aduceti un client nou la Host Design!

Inregistrati contul de afiliat

Completați formularul nostru rapid și ușor pentru a crea un cont de afiliere. Apoi primit un link unic de afiliat pe care il puteti promova dupa bunul dumneavoastra plac pe internet, email, retele sociale.

Promovati linkul de afiliat

Când vizitatorii dvs. fac clic pe bannerul sau link-ul pe care l-ați încorporat, aceștia vor fi duși direct pe site-ul nostru unde vor comanda produse si dumneavoastra veti primi comisionul.

Castigati bani constant

Obțineți 50% comision pentru planurile de gazduire și 30% comision pentru serviciile de web design. Câștigă comisioane de fiecare dată când generezi o vânzare prin linkul tau de afiliat! Fiecare înscriere calificată este creditată în zona dvs. de afiliere, pe care o puteți monitoriza în timp real.